julithailand











Hejhopp! Jag har det varmt och skönt här i Thailand! Här är det lata dagar på stranden för hela slanten! Hoppas att ni har haft en riktigt god jul! Världens sötaste hundvalpar bor nära oss, jag fotar mycket blommor och har det allmänt skööönt i solen! Har packat klart nu, för imorgon lämmnar vi fastlandet och beger oss ut med båt till Koh Tau! Här näst är det NYÅRS firande som gäller, på onsdaaag! Ha det gött!

äntligen!









Äntligen jullov! Det ska bli så skönt att vila upp sig i värmen och solen! Yeeeeeeees, säger jag bara! Julavslutningen firades med körsång och imitation av lärarna. Det var riktigt kul faktiskt! Efter det så blev det hem med några kompisar,  äta gröt och samtidigt öppna kuvertet med våra första betyg! Jag är riktigt nöjd med vad jag lyckats åstakomma den här terminen! Sedan gjorde vi mer eller mindre stan, letandes efter julklappar. Jag fick tag på det jag ville, och så köpte jag en nyårs klänning på Gina, och ett par palljettrosetter att ha i håret! Gillar verkligen färgen på klänningen, för den kommer passa riktigt bra till brännan sen! Ännu en gång, ÄNTLIGEN JULLOV!

Det här blir mitt sista inlägg innan Thailand, men ni kan ju hålla lite utkik om ni vill, för det kommer dyka upp ett och annat inlägg, även i Thailand. Så för att avsluta det hela så säger jag, God Jul & Gott Nytt År!

svartvittsvar



Jeans köpta på Forever21 i NY, randigtröja Weekday, tjocktröja och halsduk Monki

Vem/vilka är din bästavän?
Jag håller mig till många bästa kompisar. Men någon jag står riktigt nära är speciellt min syster!

Köpte du några nya fina plagg till garderoben i NYC?
Yes! Jag handlade som sagt det mesta i Soho, där man kunde få tag på riktigt bra priser! Här kommer lite plagg (bilder kommer senare): Skor, ett par svarta ''uggs'' och ett par svarta högklackade skor (runt 160 kr st). En svart palljett väst, fejk skinnjacka i lite mc stil (120 kr!), gråa stentvättade jeans, röd skinn väska (secondhand) och en söt bh!

Vem åkte du till New York med?
Med min mamma och syster.

Hur många besökare har du varje dag?
20 - 40 personer, än så länge! ( ;) )

Hur mycket pengar får du varje månad?
Jag får ingenting för bloggen (om det var det du menade?). Jag får barnbedraget varje månad.

Vem är snyggast, Brad Pitt eller Jude Law?

Haha, oj det blir svårt! Men om jag måste säga en så får det bli Jude Law!

Det var inte så många som ville fråga mig något. Men jag säger, det är alltid kul med något än ingenting! (om man kan säga så) Ha det gött!


soho











Bilder från när jag var i Soho, downtown i New York

Ja, nu räknar ja bara ner! Och nu borde jag nog börja packa om väskan, för jag åker till Thailand på lördag med Molly! Både jul och nyår ska firas där nere  vid solen och havet! Skööööönt! Jag är riktigt glad, kan knappt vänta!

Svaren på frågorna kommer upp så fort som möjligt!


pälsmössaochhalsdukpåhuvudet











Mammas pälsmössa, randig tröja Weekday, halsduk och tjocktröja Monki

Här har vi lite bilder ifrån när jag och Catja fotade! Vi körde med mammas pälsmössa och halsduk runt huvudet!

Frågestunden är inte avslutad än! Vi kan säga att den fortsätter i ett dygn till ungefär. Ha det gött!

times square









Sitter och tittar igenom det här bilderna. Även fast jag har sätt det här med mina egna ögon, så är det ganska svårt att föreställa sig hur det var, nu när man är tillbaka i det lilla Sverige, där man inte kommer nära liknande uppleverser! Höga hus, blinkande reklam skylltar och screener, folk och taxibilar överallt! Det är obeskrivligt hur coolt det är. Som sagt, man förstår när man ser det med sina egna ögon!


pälsmössan



Tänkte köra igång en frågestund! Fråga på! Något om min New York vistelse kanske?
Frågestunden pågår till imorgon kväll någon gång, KÖR!

MammaMia











                                    Mitt i sitt-piruetten

Gud vad roligt med show! Man kan inte göra annat än att åka ut och göra sitt bästa, och sedan ha så kul det bara går! Lite chockerande kläder och smink var det också! Klänningen är mammas gammla, med axelvaddar. Sedan har det sytts på palljettvolanger på ett par gammla tights, så det blev ett par riktiga ''abba brallor''! Flätan i guld och spets, som jag har runt huvudet är köpt på Gina.

Imorgon kommer det upp lite bilder från när jag och Catja fotatde! Och lite senare i veckan kommer det mer NEW YORK bilder! Glad tredje advent! (eller hur man säger)

PS. ta inte den översta bilden för seriöst ( ;P). Jag och Molly spexade lite framför kameran bara (som vanligt)! Och den bjuder jag på!

lusselellelusselelle elvanätterförejul







Lucia idag! Var nere på stan en sväng med Catja. Kollade på det lilla luciatåget som var. Sedan har jag och C fotat ,ätit godis och garvat åt ingenting. Imorgon blir det julshow med konståkningen, Mamma Mia! En klädchock kommer det bli! Mycket palljetter och utsvängt! Ha en fortsatt trevlig lucia!

N E W Y O R K









                                           Central Park





                                               Chinatown



     Några timmar kvar tills de tänder granen vid Rockefeller Center



       Resultatet av den fantastiskt stora, vackra och hysteriska granen





                                       Times square

Ja, jag ska försöka förklara hur coolt det här är. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna uttrycka mig tillräckligt bra, för att få fram vilken sjukt häftig upplevelse det har varit att se New York! Man har gjort så mycket hela dagarna, varje dag, men man hinner endå inte med allt (såklart)! New York erbjuder allt! Nu ska jag försöka få med det jag har gjort, men jag måste försöka sammanfatta det här på ett så bra sätt som möjligt, för annars kommer det här inlägget aldrig ta slut. Jag kan ju börja med att nu i juletid så  är det hysteriska julskylltningar och julshopping som gäller. Jag kan inte räkna till hur många gallerior (dubbelt så stora som NK) och affärer jag gått förbi med fantastiska julskylltningar! NK kan slänga sig i väggen!

Och en utav alla händelser i NY så här års är ju såklart att tända granen vid Rockefeller Center! Dag 1 var jag där och kollade på den stora granen (som ännu inte var tänd). Och jag överdriver inte men det var säkert 1000 poliser där. Keep moving hörde man hela tiden. Och jag kan bara säga er att då hade jag ingen aning om att bl.a. Beoynce, Brittney Spears och The Jonas Brothers skulle gästa händelsen på kvällen! Men jag tittade i alla fall på tv:n på kvällen sen. Eh, ja det var ju över 100 000 personer där och tittade live, så även och jag hade gått dit (vi bodde ganska nära) så hade jag inte sätt ett skit! Men jag är i alla fall ''stolt'' över att jag var där på dagen!

När det gäller shopping så åkte vi till Soho som ligger downtown. Där kan du hitta både hippa, coola, design, billiga och dyra affärer. Jag handlade på de billiga och coola affärerna! Soho börjar mer och mer bli ''inne'' grejen att åka till för att shoppa liknande grejer, som du hittar på de dyra affärerna på Manhattan, för ett mycket billigare pris! Jag har lyckats hitta en del riktigt fina kläder och skor! (bilder kommer)

Times square är bland det coolaste jag sätt! Reklam skylltar med hysteriskt blinkande lamper, folk, trafik, stora reklam screener och ännu ännu ännu mer! Det går inte att förstå för än du ser det. (mer bilder kommer)

Det var riktigt roligt att se Chinatown och LittleItaly! Två helt olika kulturer som ligger i princip ''vägg i vägg'' med varandra. Det var verkligen som att helt plötsligt var du någonstans i Hong Kong när du kom in på Chinatowns gator.

Jag har gjort mycket mycket mer. Och det finns så mycket mer att berätta, men då skulle som sagt det här inlägget aldrig ta slut (+ att jag måste sova nu!).  Mer bilder kommer! Jag har tagit över 800 bilder (hehe). Jag hade tänkt lägga upp lite bilder i omgångar. Så för att avsluta det här så säger jag det igen, NEW YORK ERBJUDER ALLT!

Ställ gärna frågor, om ni undrar något om min resa!
Ha det gött och sov gott!

molly gästbloggar

tjenamors, eftersom förra inlägget knasade sig lite så ryker jag in.
jag heter molly förresten (är natalies kompis).
eftersom natalie den loppan är i new york så skriver jag lite här för att uppdatera.
snart åker jag och natalie till thailand, hääärligt!
egentligen borde jag ju berätta något pinsamt om natalie men jag kommer inte på något, det finns ju så mycket!
haha, nej men hoppas du har det bäst och inte äter upp mig när du läser detta!

hittade ingen nyare bild

xoxo m

newyorknewyorknewyorknewyorknewyorknewyork



New York, here I come!

Alltså ingen bloggning! Sorry, men jag har fortfarande inte hunnit installera kameran till datorn än, så inga bilder idag heller. Men jag kan lova att det kommer dyka upp ett flertal New York bilder! Sedan när jag kommit hem igen. För här ska fotas! Avslutar med att säga, att luggen är klippt. Så nu är det lugg som gäller igen!

Hejdå för en vecka! (och några dagar till) Ha det gött!... Nu drar jag till New York!

RSS 2.0