''thebigapple''



Har har vi den! The camera! Efter en hel veckas springande till olika fotobutiker hit och dit, desperat för råd. Och jag med 100 frågor om saker och ting (jag är bara sån), så äger jag nu en Nikon D60. Jag har nu ägt den i ungefär 2 dygn, och jag är redan riktigt nöjd med mitt val. Man kan fota fantastiska bilder med den här kameran! Bilderna blir så skarpa och fina! Har inte riktigt haft tiden att utforska den ordenkligt än. Men det finns ju hur många schyssta inställningar som helst! Det ska bli otroligt kul att kunna utveckla det här med fotning, nu när man har en ''riktig'' kamera!

+++++++....PLUS!

JAG ÅKER TILL NEW YORK PÅ TISKDAG!
Det här har verkiligen varit en riktig dröm hur länge som helst! Så ni kan ju fethaja att det kommer bli fota av! Julskylltning,shopping, fota, mat, BROADWAY, frihetsguddinan, skridskoåking mitt i New York!...Allt ni kan tänka er, ska jag göra i NY!

Är det någon som har varit i New York förut? Är det någonting jag absoulut inte får missa där!?

PS. Har inte hunnit installera kameran till datorn än. Så där har vi en andledning till att jag inte har lagt upp några bilder än!

kicksomeasssss





Skola och kameraletande kombineras! Jag har gått runt med den här fina tjocktröjan, som jag hittade på vinden! Har haft de grårandiga overknee sockorna på också. Snönt med varma kläder! Funderar på att klippa lite i mina leggings också, för att försöka få samma effekt som på jeansen. Snyggt med djurmönstrat under! Ha det gött!

jaghärmarinte... jagblirinspirerad







Dagens insperation: mönstrat





Flätat band Monki, mammas t-shirt, leopardmönstrat Gina, blommiga gummistövlar Bianco, Cheap monday jeans och tygpåse sydd av mig själv!

Hellogoodbye! Börjar känna mig som ett beatles freak (så här i efterhand). Sitter just nu och lyssnar om om om och om på beatles låtar! Bäddrade igenom glamours november nummer igen. Och jag blir lika inspirerad! Så jag kännde för att vara lite hysterisk, och drog på mig leopardmönstrat och de blommiga gummistövlarna. Snyggt blev det också med det leopardmönstrade under det slitna jeansen! Back to real life imorgon! Nästa vecka blir nästan lite jobbigare än förra. Sjukt mycket plugg! Så bloggen kommer jag ängna mig åt, så fort jag får tid! Fortsätt gärna tipsa mig om systemkameror, så är jag väldigt tacksam! Ha det gött

couldneedalittlehelpfrommyfriends





På senaste tiden har jag märkt att intresset för att fota andra saker än vad jag har för kläder, börjar förstoras. Det är verkligen kul att kunna utrycka sig med foto! Och det är något jag vill utveckla mer! Har därför länge tänkt på en systemkamera. Och då undrar jag om ni har några tips till mig? T.ex. vilket märke tycker ni bäst om? Är det något speciellt jag ska tänka på? Det skulle vara jätte kul om ni ville dela med er, om ni har någon erfarenhet av systemkameror!

Som sagt igår blev en sen kväll med film tittande och godis! Den sköna filmen Hairspray blev det! Idag har jag vaknat sent (för en gångs skull), och det har bara varit en slappar dag för min del. Sköööönt! Framåt kvällen var det ju menat att jag och C skulle testa konstisen i hummlan, men det blev inte så den här gången. Another time! Min kväll har bestått ut av tågresa, stjärnor på is och the beatles på högsta volym! Har fått låna första boxen av one three hill också! Så nu hade jag tänkt sommna till det, ha det gött!

julbelysningobeatles





Jag vet att bloggen har varit tråkig den här veckan. Men det finns inte så mycket att göra åt! Skola och en massa plugg har min vecka bestått utav. Även ett gymnasiebesök på Internationella Engelska Gymnasiet på södermalm i sthlm också. Mer om det kan jag berätta senare! Imorgon ska jag, Catja och Molly försöka oss på konstisen i hummlegården! Så mer bilder kommer imorgon! Nu bär det av till stan och träffa C och sedan blir det en helkväll hos syrran, med en massa gott och bara umgås! Nu måste jag kila, ha det gött!

sovandepäls



 Lilasotade ögon Make up store (flamenco), pälskrage (som huvudbonad) H&M och spets från Monki.

En bild på mig. Så här trött är jag! En andleding för dålig uppdatering, är att den här veckan består ut av sjukt mycket plugg. Ska försöka göra det bästa av det hela! Jag börjar med att sova NU!
Ha det gött!

minarubrikermakesnosence









Kvällens, tårta och ljus, Catjas sjukt söta katt som slaggar i blommkrukan (hon har åtta katter för tillfället!) och sist biobilljetter.

Ny svart taaajt tröja Monki och pälskrage från H&M.

Drog på mig min ny inköpta tajta tröjan från Monki. Ville också sno en fläta runt huvudet, men mitt hår är inte tillräckligt långt, så det fick bli en fläta i pannan istället. Har aldrig testat en liknande frisyr förut, men det blev riktigt snyggt faktiskt, till det raka håret! Yes, Catjas birthday i lördags alltså! Det firades hela kvällen. Först god mat och tårta (Catjas egna recept), sedan en helkväll med läskiga lekar och karaoke! Katterna var också med över allt. Då menar jag verkligen över allt! Det är så sjukt söta! Idag blev det också en sväng upp till stan för att titta på High school musical 3 med Molly (hehe)Det blev bestämt bara sådär! Kan säga att nu går jag runt och nynnar på alla låtarna. Jag skiter i om någon tycker att jag är barnslig, men gud vad jag blir glad av den där filmen!
Sov gott!

leoleoparddance







Band runt huvudet Monki, mammas djurmönstrade kavaj, lång t-shirt Gina och pälskrage från H&M

En titt på vad jag drog på mig idag! Hittade mammas gammla djurmönstrade kavaj uppe på vinden. Första reaktionen var: oh my god! Men nu gillar jag den starkt, för den är ju bara FÖR MYCKET! Kör med platt hår idag, och det får mig att inse hur långt mitt hår har blivit! Nu ska jag dra mig ner mot stan. Ha det gött!

whenigrowup





(bilden är på ett ljus i mörkret, blev riktigt cool effekt faktiskt)

Då var den här fredags kvällen över. Jag är trött, slut, trött och slut. Har haft mina galna kusiner här hela kvällen (tre ganska så små killar). Och då blir det inte en lugn stund här i huset. Det har varit flamms hit och dit, och sökt och lyssnat på rocklåtar på youtube! (de ni!) Imorgon blir det en sväng ner på stan för att handla present till en viss C som fyller 14 höstar imorgon! Eller ja, man kan ju säga att hon fyller typ nu, för klockan börjar närma sig 00. Jag ska också ge mig ut och leta reda på lite grejer som behövs. Ett par tjockare strumpbyxor, det väntas ju kallare dagar! Har en del plagg som jag känner mig riktigt sugen på nu också: något djurmönstart, något tajt lågärmat som går över rumpan och en svart kjol med en stooor rosett på! Där fick vi med lite grjer som jag känner mig sugen på just nu! Man blir ju väldigt inspirerad och sugen på att köpa det, det och det, när man går runt och tittar på allt nytt i affärerna! Nu ska jag sooooova!
Godnatt!

bagtrash



Äntligen färdig med påsen! Är riktigt nöjd med resultatet faktiskt. Känns som att påsen är något jag kommer bära runt på överallt! Vet inte hur bra det syns på bild men jag har gjort den ganska stor, så man får plats med en hel del grejer. Praktisk och så passar den ju till allt! Som sagt så har jag suttit nu i två skoldagar och sytt. Skönt att göra något annat än skolarbete! Vesten börjar likna något nu. Så nu är det bara lite finjusteringar här och där som behöver göras. Strumpbyxorna repar upp sig ännu mer, det har gett det en riktigt snygg look på det hela! Från det ena till det andra, nu måste jag äta!
Ha det gött!

jeanschinos





Randig tröja weekday, halsduk monki och jeans från rödakorset.

Regn! Sitter här i pyamas redan, och halvblött hår. Det är mörkt och regnar ute! Kännde för något bekvämt idag, så jag drog på mig jeanschinosen (som jag fyndat för 20 spänn på rödakorset!), en tunn tröja och en stor och mysig halsduk. Jeanschinosen tycker jag är väldigt '''manliga'' på nått sätt (om ni förstår hur jag menar). Gillar kommbinationen med manligt och slappt, starkt! Yey för sköööna kläder! Det närmaste två dagarna kommer bestå utav sy sy sy! Sköna skoldagar blir det alltså. Ska försöka sy färdigt min vest. Och hoppas på att jag blir färdig snart, för jag vill börja använda den! Nu ska jag återgå till mitt syande här hemma. Tygpåse! Är fortfarande inte färdigt (har inte haft tid), men nu är det bara handtagen som ska göras!
Ha det gött!

härärjag

Hello! Känner att jag har en del saker på hjärtat att informera om.
Jag tycker verkligen att alla ska skriva på exat det sätt de vill. Alltså på sitt eget sätt. Jag känner att jag fortfarande provar mig fram genom den saken, för att hitta min stil och det bekvämaste sättet när det gäller att skriva. Ännu en gång: jag bloggar bara för att jag tycker att det är kul, och jag tänker behålla det på den nivån. Bloggen är och kommer att vara en plats där jag framför allt vill uttrycka min inpiration och förhoppningsvis inspirera andra! Skriver ju också delvis om min vardag och så, men det beror på vad jag känner för. Och om det verkligen är något spännande som har hänt över huvud taget! Vill också tillägga att jag inte alls gillar att skriva allt för privat. Bara för att  jag tycker att det är kul att blogga så betyder det inte att jag alltid har tid. Senaste tiden så har det varit mycket bilder och lite text. Som sagt så beror det på att jag fortfarende provar mig fram och jag har inte haft tiden. Nu kanske jag får det här att låta som VÄRSTA grejen, men det är det verkligen inte. Det här är för min egen del och för alla er som tycker om min blogg och kanske läser den dagligen. Jag vill bara att ni ska förstå vad mitt syfte med bloggen är, än så länge. Hoppas ni förstår!

Kommentera gärna det här inlägget, med era egna tankar och funderingar, som kanske kan ge lite hjälp på vägen för min del. Två flugor i en smäll! (kanske man kan kalla det?)

aklickingnoise







Pälskrage H&M, spets Monki och kängor Dinsko

Ja, vi fick till en del schyssta bilder igår. Gillar hur det ser ut som det brinner (eller nått liknande) i bakrunden på första bilden. Cool effekt! Pälskragen (''äkta'' från H&M) var också på. Både som krage och huvudbodnad på nått sätt. Tog Mollys borste och gjorde stora hål i strumpbyxorna. Det blev riktigt snyggt faktiskt! Men tyvärr så är det ju en aning för kallt ute, för att gå runt så nu. Molly och jag har redan kommit fram till ett par fler teman att fota. Can't wait! Roligt är det, och Molly är en jäkel på att fota! Allt för mig, ha det gött!

strumpbyxormedhål







Smakprov på vad jag och Molly har fotat idag! Hade väl tänkt återgå till mitt syande så småningom. En tygpåse. Mycket avancerat! (haha) Roligt är det i alla fall! Men det får nog bli imorgon, för nu ska jag bara göra ingenting!
Ha det gött!

Ps. Mer bilder kommer upp imorgon! Det kommer säkert dyka upp lite fler då och då under nästa vecka också.

alliwantisyou







Idag blev det ännu mer födelsedags firande, av molly fick jag 300:- presentkort på monki, en tavla (med foto i) och en badbomb. Nu ska vi kolla på "sex and the city the movie" och imorgon ska det bli fotning och forum med molly.

sleep well

härkommersvarenpåfrågorna



Nu är det så här. Jag har inte haft tid att besvara frågorna! Tid tid tid! Är allt saker och ting handlar om nu, känns det som (tycker jag i alla fall). Jag har mycket att göra helt enkelt. Skola och plugg! Nu är det ju så att jag bloggar för att jag tycker att det är kul, så jag tänker behålla det på den nivån! Och det är ju också ni som gör det roligare att blogga! Så här kommer svaren!

Hur gammal är du?
14 år
Har du några syskon?
Ja
Vem/vad får du inspiration från?
Måste nog säga allt möjligt då! T.ex. folk på gatan, modetidningar och bloggar. Bloggar som jag läser och inspireras av: linn gustafsson, gillofilippa, emmylinnea, almah, mysigt och lisaplace.
Vilken skola går du i?
IESK
Bor du i sthlm eller i Eskilstuna?
Både och
Idrottar du? Isåfall vad? Är du bra?
Ja. Konståkning. Oj vilken svår fråga. Jag åker för att jag tycket att det är kul, det är inte direkt på någon jätte hög nivå men jag tycker att jag är rätt bra på det jag gör än så länge.
Har du någon pojkvän?
Nej
Vad tycker du om uggs? Är de bra att använda under vintern?
Jag tycker nästan att de är så fula så att det är blir snygga! Jag har själv aldrig ägt eller provar ett par uggs. Men det verkar som ett par sjukt sköna och varma vinter skor!
Vilken är din favorit affär?
Oj, det är många! Men om jag bara får säga en så är det nog urban outfitters i sthlm. Kan gå runt i evigheter och titta på allt fint där!
Ska du gå en visning för make up store?
Ja, jag har gått en visning för make up store.
Älskar klänningen (från halloween inlägget) vart har du köpt den?
Måste tyvärr säga att den är unik! Den är alltså bara gjord för just whisper visningen. Så just nu åker den världen över på en massa visningar!
Är du modell?
Jag har gjort en del plåtningar och make up store visningen var mitt första jobb som innebar att gå på catwalken. Men jag är inte med i någon modellargentur. Så jag vet inte om jag kan kalla mig modell? Det kanske man kan!
Vad heter din bästa kompis?
Jag har många bästa kompisar! Och det är jag glad över! Men framför allt så står jag min syster väldigt nära.
Vad är din favorit mat?
Jag älskar mat! Hmm...Encheladas (om jag stavat det rätt?)

flätatband



Här har vi mig i den stirriga blicken! Flätat band runt huvudet, randig tröja Weekday, Chepmonday jeans och kängor från Dinsko. Sleep well!

armyglamourqueen



                        Josefine, jag & Louise (glamour looken)



                                            Elvira (army looken)











Här har vi en överdos med bilder sen i fredags! (vi ser lite sura och stiffa ut på de flesta bilder, men det ingår liksom i temat) En helt sjukt rolig dag! Som sagt styling hela dagen. Sminkningarna gjort av Make up store teamet från Eskilstuna och hår av Nina Prenker och hennes gäng. Tre olika looker var det. Army, glamour och queen. Jag tillhörde alltså glamour looken. Det innebar coocktailklänning, stort hår och mörka ögon. Endå fast temat på hela visningen syftade på goth så hade den här looken en touch av glamour. Kvällen övergick sedan till show, långa svarta klänningar och riktigt cool musik.

Har ni några fler frågor om just den här kvällen, så fråga på.
Svaren för frågestunden kommer upp imorgon!

Ha det gött!

plastring





Plast ring från Accsessorize som jag har fått av min kära syster! Pälsen från H&M sitter runt halsen. Och randiga tröjan från weekday är också på! Har fortfarande inte gjort någonting åt att jag vill sy. Ska nog börja skissa lite på nu (och plugga). Ha det gött!

slitnajeans









Goddiebag fylld med en massa snyggt.
Ny randig tröja från Weekday!

Två dagars fullt upp. Igår gjorde jag stan på ett eller annat sätt med tjejorna! Sedan en sen kväll med lite halloween och födelsedags firande. Prat och skratt blev det så mycket av, så att man knappt hörde vad jag sa (så hes var jag) till sist. Blev lite svårt att sjunga Singstar framåt 00 tiden, då jag knappt fick fram ett ljud. Moas sjukt gulliga hund har sprungit fram och tillbaka här hela tiden också. Och ja, ett resultat har ni också på jeansen (antar att de blir bättre på bild när man har de på sig). Mer bilder sen i fredags kommer upp snart! Ha det gött!

Frågestunden är avslutad.

halloweenhalloweenhalloween





Igår var en sjukt rolig dag! Styling från topp till tå. Här får ni i all fall nån bild av hur jag såg ut. Och kvällens tema! Det finns jätte mycket mer att berätta om den här kvällen och bilder (så det räcker och blir över) på det grymt coola sminkningarna. Riktigt häftiga kläder var det också (älskar klänningen jag bär!). Har också träffat en massa nya och roliga människor! En lyckad halloween kan man ju lungt säga. Och som sagt mer bilder finns det!

Nu är man äntligen 14 höstar! Och det ska firas!

Frågestunden på går i någon dag till, så fortsätt fråga fråga fråga!

RSS 2.0