imagine






Klippa klippa klippt klippt! Beatles på högsta volym och ännu mer jeans klippande, så jag passade samtidigt på att klippa lite i strumpbyxorna också. Jeansen är dock inte färdiga. De hänger på tork (hur konstigt det än låter). Så det tar jag och förklarar en annan gång. Morgondagen har jag fullt upp! Make up store visning på gång, Whisper!!  För er som inte vet,  Halloween imorgon!   Tjohoo!

Vad sägs om att starta en liten frågestund på det här? Det blir första frågestunden för min del! Jag svarar såklart bara på de frågor jag har lust att svara på. Men jag ska försöka göra mitt bästa, så fråga på!
Frågestunden pågår antagligen till imorgon kväll (sent). Men jag säger väl stop antar jag.

FRÅGESTUNDEN KAN HÄRMED BÖRJA!

rain rain rain rain and some more rain








Chai och paj, med Moa (i sin nya fina lugg). Ja vad mer kan man säga? Regnet öser ner. Regnregnrengregn! Hösthösthösthöst! Ingen snö än så länge, det får vi väl tacka för i alla fall. Från det ena till det andra. Jag vill sy! Vad som helst. En påse kankse! (hur roligt det än låter)

Ps. Jeansen är inte riktigt färdiga än. Ska ta till lite extra resurser för att få det ännu mer slitet. Stålborste! Önska mig lycka till.

bye

before





Yes, nu ska jag äntligen slita ut mina ljusa Cheap monday! Lite blekning blir det också på samma gång. Gud, jag har gått sedan i sommras och tänkt på det. Men med tiden så har det inte alls blivit av. Får se hur det går. Resultatet kommer upp så snart som möjligt. Snö imorgon! Eller? I alla fall vad jag hörde på nyheterna, så är det regnstorm som kan bli till snö, som gäller imorgon. Usch! Ta det lungt ute i kylan!

bye

glaaam inspiration




Rockigt
Gillar den midjekorta kavajen tillsammans med resten. Jag har lyckats fynda en liknande på Röda korset för ett tag sedan. Och jag börjar faktiskt gilla djurmönstrat mer och mer nu.




Pojkflicka
Coolt när man bryter av med ett par Converse till en enkel kostym. Det ger en mer avslappnad stil på det hela.



Lager på lager



Fuskpälsen



Färger och mönster
Ännu en bild som gör mig mer sugen på djurmönstrat. Också snyggt att slå en knut runt huvudet med ett flätat snöre. Köpte ju ett flätat snöre för ett tag sedan, just för att jag hade den idén. Har börjat se att fler och fler kör med band runt huvudet. Det är lätt att det blir lite Björn Borg över det (eller på mig i alla fall), men annars är det riktigt snyggt!

Efter att ha bläddrat igenom en del tidningar så känner jag att jag har fått jätte mycket inspiration. Nu vill jag bara uttrycka mig! Men än så länge så måste jag fortsätta ta det lungt, för förkylningen sitter i. Bilderna ovan är från Glamours senatse november nummer, där Viktoria Silvstedt är gästredaktör. Mycket inspiration!

bye

bohemianraspberry





Jaha, förkylningen kom lagom till början av lovet (såklart). Repris tittande, Ben&Jerrys och Sofismode är det som gäller. Försöker få i mig lite vitaminer också, och mycket vatten. Vill bli frisk nu, så jag antar att jag återgår till mitt vilande. Ha det bra!

bye

on her wall





Cool bild över New York! Och den pryder Mollys vägg, som tapet alltså. Kommer in i rummet och det man reagerar på först är det sjukt coola bilden! Ha det gött!

bye 

cph aw 08/ss 09



CPH AW 08
Älskar den här tröjan. Snyggt när det går från det mörka och bryter av och blir ljust (eller ska man säga tvärt om?).



CPH SS 09
Snyggt med stentvättat!



CPH SS 09
Nu blir jag ännu mer sugen på att göra mina ljusa Cheap Monday slitna! (har funderat på det länge, men det har inte blivit av)

Ha det gött!

bye

nightlight



Sitter hemma hos Molly nu. Det blir sista kvällen innan Molly drar till Seychellerna. Så nu har vi lite att ta igen i förväg kan man säga. Så nu ska vi ha en allmänt skön kväll med kladdkaka, lite stjärnor på is och föräldrarfällan (haha). Ha det gött!

bye

bar fota





Dagens



Har lyckats fynda de här jeansen för 20 spänn på Röda korset. Funderar på om jag ska göra om de till en kjol, shorts eller om jag ska behålla de som de är. Vad tycker ni?

Drog på mig mammas gammla trjocktröja idag. Gillar verkligen de fina virkade mönstrerna. Och den är rätt tung att ha på sig faktiskt. Måste vara allt garn (eller vad man ska säga). Snart blir det lite träning och senare bär det av  upp mot sthlm.

Mammas tjocktröja, linne (under) Monki, vit t-shirt med ränder Gina, strumpbyxor Indiska och kängor från Dinsko.

bye


the black, knitted cap








Det här fick bli min utklädnad. Så, så här har jag gått runt idag, vad tycker ni?



Körde med tuperat hår (eller ja, försökte i alla fall men det ville inte riktigt som jag ville) och svarta ögon. Vet inte riktigt hur bra sminkningen blev på bild, men det var mycket svart som gällde!

 Ja, om jag får säga det själv så blev resultatet på vårat graveyard tema i klassrummet riktigt bra. Jag måste ju faktiskt också bara tillägga att vi vann till och med pris för ''bästa klassrum'' (yey). Det gick runt folk med alla sortes utklädnader och masker i skolan. Och man kunde uppleva allt från spökbal, kannibaler som till och med hade äkta njurar och levrar (djur inälvor) på fat i klassrummet och hippierum av nått slag. Härlig dag! Man kan nog säga att jag försökte föreställa the death itself, fast jag är inte säker. Men jag tycker det blev ganska bra faktiskt, med den stora luvan som täcker typ hela mig. Innan jag avslutar så måste jag bara säga, fan vad skönt med lov!!!

Utklädnad: mammas kappa, strumpbyxor Indiska och kängor från Dinsko.
(Nedersta bilden): halsduk Monki, blå cardigan H&M och lång t-shirt från Gina.

bye

decorations







Har spenderat ganska mycket tid idag med halloween dekorationer hit och dit i klassrummet. Resultatet kommer nog faktiskt bli ganska bra. Klassen har nog jobbat hårdare än någonsin på det här årets halloween. Och temat vi kommit upp med är faktiskt väldigt bra, mer än så kan jag inte avslöja (än så länge). Jag kan ju säga att för min del blir det mycket svart och tupperat hår. Måste säga att jag tycker faktiskt att det här med halloween är riktigt kul. Inte riktigt bus eller godis delen längre. Men att klä ut sig och bara var sjukt galen vad det gäller att klä sig ''over the top'' med masker, smink, blod, jobbigt hår och kläderna! Ja, halloween är min grej helt enkelt. Nu känner jag att jag har en ganska lång lista med grejer som ska med till skolan imorgon. Så hej så länge, ha det gött!

Halsduk Monki, t-shirt med uggle tryck köpt i Thailand, skinnkjol Mavi, strumpbyxor Indiska och kängor från Dinsko.

bye

mexicana



(Ännu en bild på kappan)

Kom hem för ett tag sedan, från en helt sjukt god tapasmiddag. Så jag är ju mätt och belåten nu, kan man ju lungt säga. Mexikansk mat är ju fantaskist gott, måste jag också säga! Och med det sagt så säger jag adios! Nu är jag sjukt trött (känns som jag sagt det några gånger nu), och måste sova! Ha det bra och god natt!

half way





Halvdag idag! Nu måste jag försöka gå och slänga i mig något att äta, för sedan blir det träning (kan man säga).

Provar kappan lite till, som ni säkert ser. Jag trivs i den väldigt bra. Jag tror det blir en prefekt vinterkappa! Aja, nu måste jag försöka skynda mig lite. Ha det bra!

Kappa Sisters, halsduk Monki, geek glasögon Urban outfitters Cheapmonday jeans, t-shirt köpt i Thailand och kängor från Dinsko.

hellogoodbye







Trött trött trött! Känns som trött är det enda jag har varit de senatse dagarna (eller ska jag säga veckorna). Kom ganska nyss hem från träningen,så jag är ganska slut i kroppen också, måste jag säga. Det blir en tidig kväll för mig idag helt enkelt. Ha det bra och sov gott nu!

Halsduk & linne Monki, tröja fynd från Röda korset, skinnkjol Mavi och kängor från Dinsko.

bye bye

monday







Hello! Måndag idag. Kommer bli en rätt skön skol vecka för min del, med halvdagar och Halloween firande i skolan på fredag och inte så hysteriskt mycket plugg heller som de sista veckorna. Och sen blir det lov! Gud vad jag längtar!

Efter skolan blev det ut med hunden och sedan fik med Catja. Det var meningen att lite plugg skulle bli av samtidigt, men det blev mest prat och skratt. Catja och jag är ganska bra på det. Ha det gött!

Halsduk Monki, kavaj fynd från Röda korset, linne Tiger, Cheapmonday jeans och kängor från Dinsko.

coat





Jag slog till! Idag var det dessutom sista dagen för 20% off på allt höstmode på Sisters (gällde de som är medlemmar). Så nu hänger den här hemma hos mig och jag kan i lugn och ro prova den hur mycket jag vill. Jag är person som velar väldigt mycket, alltså jag har väldigt svårt att bestämma mig för saker och ting. Och när det kommer till en sådan här sak, som att köpa vinter kappa så är jag extra noga med att det ska bli rätt. Men det är nog bra (i vissa lägen).

Idag blev det ganska många timmars träning och söndagslunch med lite släktingar också. Molly åkte hem framåt eftermiddagen och det blev ett litet tågdrama på vägen hem, för hennes del. Det blev strul hit och dit med något tåg som spårat ur, men hon kom tillslut hem efter 50 minuters försening. My day! (och lite utav Mollys) I en kort sammanfattning. Ha det bra!

Halsduk Monki, Cheapmonday jeans och kängor från Dinsko.

bye

wild & free



Kappa, Sisters.
Vad tycker ni, ska jag slå till?










Ja, igår blev det en rätt sen kväll med sjuk humor och mycket skratt. Härligt att bara vara lite sådär skönt barnslig någon gång ibland. Det måste man ju få vara! Och det var med the Molly  som är här över helgen. Och en dag som denna, så har vi hunnit med att fynda lite till på röda korset, med andra ord gjort stan, fotat en del och nu sitter vi här och lyssnar på musik och klipper ihop en liten ''film'' med huvudrollerna, oss själva.

Testa en kappa idag för andra gången som jag länge gått och tänkt på. Jag måste säga att jag verkligen gillar den. Det är en ''klockad'' modell (eller vad det kallas) som jag tänkt mig själv i, som vinter kappa. Jag funderar fortfarande på den, men är det värt att fortfarande fundera? Jag kanske ska slå till. Idag hittade jag också en riktigt fin halsduk. Den är sådär mysigt stor och varm, i vinröd färg. Jag fyndade en kavaj och en gammal klocka från röda korset och myronars. Jag är väldigt nöjd med dagens köp!

Ha en skön lördagskväll! Nu blir det pizza bak, lite stjärnor på is och film tittande.

Tröja & väska fynd från Röda korset, kavaj H&M, linne & stor halsduk Monki, skinnkjol Mavi och kängor från Dinsko.

bye


to night



Igår blev det so pluggande. Och ja, hur sjukt det än låter så drömde jag till och med om so och politik hit och dit i natt.
Aja, just nu ligger jag och Molly här i sängen och kan väl knappt hålla ögonen öppna. Imorgon blir det röda korset och second hand fynd (jag har redan hunnit fynda lite idag). Men nu säger jag god natt!

bye

hey you







Imorgon blir det ledigt! Eller ja, på dagen i alla fall. På kvällen är det öppet hus, så det blir väl nån timme eller så i skolan. Men imorgon är det sova länge som gäller! Måste säga att det enda jag tänker på när man måste tvinga sig upp i mörkret på mornarna är att, jag vill inte! (Antar att det inte är bara jag som tänker så) Så imorgon ska jag passa på att sova! Det blir också plugg, plugg och lite mer plugg imorgon. Men till helgen händer det andra saker. Molly kommer hit!

Armband, t-shirt Gina, byxor Zara (köpta för typ 2 år sedan) och kängor från Dinsko.

bye

just dance







Långa dagar och mycket plugg är det som gäller just nu. Så jag är ledsen om det kanske kommer bli en vecka med dåligt uppdaterande. Men jag gör mitt bästa!

Handske med leopard mönster (något jag híttade här hemma), nit armband har jag fått från Miami och silver armbanden är köpta på Accsessorize.

bye

ice





Is is is och kallt kallt kallt! Idag har jag suttit i en ishall hela dagen. Tittade på DM. Det var riktigt kul! Och kallt måste jag tillägga igen. Ja, sedan var det bara hem och sedan till en ishall igen för att träna. Så nu sitter jag här lite småfrusen och tar det bara väldigt lungt. Ska väl läsa lite nu och sedan blir det god natt för min del i alla fall. Det är ju en dag imorgon också. Ny vecka och nya tag!

Vintage tröja, skinnkjol Mavi (ny), strumpbyxor Indiska och kängor från Dinsko.

bye

ju.na







Har hunnit med mycket idag! Men just nu sitter jag här med Julia, och det känns som det enda vi har gjort ikväll är att skratta åt ingenting. Jag antar att det är för att vi är väldigt trötta. Så jag säger god natt här och nu!

Tröja (ny) RosannaJulie, leggings Gina, strupbyxor Indiska och skor från Dinsko.

bye

black t-shirt

     

Har fått låna min kära systers kamera. Så här har vi bilder på dagens. Valde en blommig klänning under den svarta, ganska långa t-shirten. Så idag körde jag klänning kan man säga. Gillar den starkt där den syns fint under t-shirten.
Knöt det flätade bandet i midjan så jag fick en ganska ''pösig'' (eller vad man ska kalla det) stil på det hela. Måste också säga att jag älskar mina kängor. Kanske därför jag försöker visa de så myckat på bild. Jag tycker de är sjukt coola. Ett par riktiga höst skor helt enkelt.

Jag hittade några plagg på Elin Maria idag. Imorgon ska jag upp redan vid 10 tiden för att hinna med och köpa det jag hittat. Är väldigt nöjd med vad jag lyckats hitta. Och som jag kommer att  fynda! Det kommer bli rena kapet! Jag provade både jeans, kjol ovh toppar. Det blir inte några jeans, utan jag bestämde mig för en kort svart skinnkjol som ser lite sliten ut och en svart långärmad tröja med rosett detalj på. Hur söt som helst! Bilder på kapen kommer upp så snart som möjligt.

T-shirt Gina, klänning (under t-shirten) köpt i Thailand, strumpbyxor Indiska och kängor från Dinsko.

Nu får ni ha en fortsatt mysig fredagskväll!

bye

Elin Maria



Fredag idag! Äntligen säger jag bara. Hela min vecka har bestått ut av plugg. Det har varit skolan, sen hem och sedan har jag pluggat, pluggat och pluggat känns det som. Och det är så det har varit också. Men nu är det fredag! Så jag ska slappa, umgås med syrran och kompisar.

Nu ska jag gå ner en sväng till Elin Maria nere på Köpmangatan. Jag älskar den butiken för de har så sjukt fina kläder. De har allt från Odd Molly, Mark O´Polo, Gant, Ugg till Fillipa K. Och det bästa är att just nu har det utförsäljning på tidigare kollektioner. Så here I come! Får se om jag hittar något (99% säker).

bye

hair



Såklart tog batteriet slut i kameran idag, precis när jag skulle ladda in bilderna på dagens outfit. Och jag har inte någon laddare till just den kameran hemma (fattar inte varför man inte kan ladda in bildern i datorn ändå fast batteriet är slut). Så idag blev det ingen bild på dagnes outfit. Jag hade i alla fall på mig: geek glasögonen, indian t-shirten (som jag lånat av mamma) till svarta strumpbyxor, över det hade jag jeans jackan (från gårdagens inlägg) och på fötterna hade jag mina svarta kängor. En väldigt avslappnad outfit.

Jag har fått en fråga om hur jag sköter om mitt hår.Ska börja med att säga att mitt hår blir  väldigt lockigt av sig själv. Jag har lockigt hår helt enkelt. Mitt hår är väldigt tjockt och om jag får säga det själv så  har jag väldigt bra ''kvalite'' på mitt hår. Och hemligheten bakom det är nog att jag aldrig har färgat det, eller något liknande.

Så här gör jag för att få fram mina lockar på bästa sätt:

1: borstar igenom håret morgon och kväll
2: sköljer ur håret
3: låter det torka av sig själv
4: fixar volymen genom att använda Wellaflex, hydro style mousse (håret ska fortfarande vara fuktigt)
5: sedan plattar jag luggen

Jag ska också avsluta med att säga att jag faktiskt inte tvättar håter så ofta.

bye

help







Min dag har sett ut så här: skola, ut med hunden och nu blir det plugg. Ja, just nu händer det ingenting. Jag har rätt tråkigt faktiskt. Och! Det känns som det inte händer någonting på bloggen heller. Jag tycker det är väldigt kul att blogga, måste jag säga. Det är kul om man kan inspirera andra med sina egna kläder. Men jag vill ju veta! Vad tycker ni om bloggen? Har ni några frågor?  Skriv skriv skriv!

Outfit idag: jens jacka köpt i Thailand, ring Topshop, svart t-shirt Gina, flätat band (som skärp) Monki, strumpbyxor Indiska och skor från Dinsko.

bye

moanatt









Träffade Moa idag efter skolan. Det var flera veckor sedan vi sågs sist så det var på tiden. Vi tog det väldigt lungt och hade det väldigt trevligt. Vi tog oss först en lite sväng med Flisan (min hund), gick ner på stan och fika sedan kollade vi runt lite. Vi drog i oss varsin stor chailatte medans vi satt och pratade om allt hit och dit. Jag hittade ett flätat band på Monki som jag tänkte att man kunde ha på huvudet, på något sätt. Man kan också använda den som skärp. Fint!

Nu ska jag gå och forsätta skriva min pjäs. Väldigt skönt nu när man äntligen har kommit igång med den och knappt kan sluta.

Har på mig idag: geek glasögon från Urban outfitters, mammas sjal, kavaj från H&M, cardigan från Monki, cheapmonday jeans och kängor från dinsko.

bye

whisper





Make up stores senaste kollektion heter Whisper. Mycket mörka ögon och läppar ska det vara. Blir nästan lite rädd när man ser de här bilderna. De ser gryma och samtidigt lite ''psykade'' ut. Riktigt schyssta bilder tycker jag. Jag tänker Halloween när jag ser de här. Snyggt!
Ha det bra!

bye

ben&jerry's



Idag har jag hunnit med träning redan vid 11 tiden, ätit riktigt goda bullar (eftersom det är kanelbullensdag) från Tingsgårdens café, åkt upp till stan och sedan lite plugg. Här och nu sitter jag och tittar på stjärnor på is. Sitter och är nervös hela tiden för de kändisar som gör bort sig. Men jag måste säga att de är väldigt duktiga (vissa) för att bara ha tränat konståkning i 6 veckor. 
Nu ska jag ta mig lite Ben&Jerry's glass och sätta mig framför tv:n. Ha det bra!

bye

fast



Veckorna går sjukt fort. Kändes som det nyss var måndag, då när man känner sig sådär sugen på en hel skolvecka framför sig. Skoljoggen var det som sagt idag. Inte världens roligaste att göra en massa aktiviteter ute i kylan kanske. Men jag hade som vanligt roligt med Catja, KB och Emma. Jag vet inte om man skulle kunna förstå sig på mina och Catjas skämt men det gör i alla fall att vi får oss ett gott skratt (nästan alltid hysteriksa skratt anfall). Och ja, från det ena till det andra så är det nu äntligen fredag! Min helg kommer nog mest bestå utav plugg. So prov och en pjäs som ska vara inlämmnad nästa vecka. Så jag har en del plugg att göra känns det som.
Ha en fortsatt mysig fredags kväll. Nu blir det middag med vänner!

PS. Som ni har märkt så har det bara varit liknade bilder nu i några dagar. Men jag har inte riktigt fått något bra tillfälle att fota. Och jag måste bara tillägga att det är kanelbullensdag imorgon! Så imorgon får man äta mycket bullar!

bye

black & white



Halv dag var det idag! Två lektioner blev det bara, hem och sedan träning. Skön dag! Imorgon blir det skoljoggen. Så ska springa 2,5 km. Inte så långt, men det blir skönt med en liten jogging tur. Ha det bra!

Hatt köpt i Thailand, tröja från vintage mässan och cheapmonday jeans.

bye

day off







Idag var det students day off! Så Idag har jag sovit länge och inte gjort någonting faktiskt. Eller ja, jag har sysselsatt mig lite med att packa upp kartonger och pluggat. Men annars har det varit  väldigt skönt att bara slappa en dag mitt i veckan. Tråkigt är det att det har regnat hela dagen, men det är som det är. Ikväll kommer syrran, så det blir nog en ganska sen kväll med god mat och bara umgås.

Körde med istoppad tröja idag till mina höga jeans. Funkade riktigt bra tycker jag.

Hatt och skärp köpt i Thailand, tröja från vintage mässan, cheapmonday jeans och kängor från dinsko.

bye

RSS 2.0