summer 08


 Norrvikens trädgårdar, Båstad. 


                                                Mellbystrand  

Tittade igenom lite bilder på datorn. Öppnade summer 08 mappen och fick syn på de här bilderna. Som jag har nämnt så är ju hösten mysig på ett sätt. Men sommaren! Tillbringade några veckor i Mellbystrand i sommar. Någon som har varit i Mellbystrand? Det blev en del sköna kvällar på stranden i solnedgången. Något som man saknar väldigt mycket nu när det börjar bli så kallt. Varför går sommaren så fort? Aja, nu är det väl bara och ladda upp för vintern så går nog den också ganska snabbt, så är summer 09 snart här! Man får tänka positivt helt enkelt.

bye

leave it




                             
 Skor: Wedins 899 kr

Här har vi de snygga pjucksen! Efter skolan var det in på Wedins som gällde. Och jag provade de! Tråkigt nog så kostade de 900 kr och det är något som jag inte är så säker på att jag har lust att betala. Men jag kan ju fortsätta drömma om de lite.

Nu börjar klockan bli ganska mycket och jag är väldigt trött, så god natt!

Mammas randiga tröja, cardigan från Monki 300 kr, cheapmonday jeans och kängor från dinsko.

moving





Hello! Hoppas ni har haft en skön söndag. Jag där emot är mitt uppe i en flytt. Så hela min dag bestog av att bära kartonger hit och dit. Jag måste säga att jag är väldigt slut efter en hel dags bärande. 

Har tyvärr inte hittat någon bild på de där skorna från Wedins (som jag skrev om i förra inlägget). Men så fort jag hittar nån bild så ska ni få se! Nu ska jag gå och kolla på hål i väggen. Har inte sätt något program innan, men jag har hört att det är ganska kul. Linn Gustafsson är med i kvällens program så det måste jag ju se. Ha det bra!

bye

vintage







Var på vintage mässan Bakåt och framåt idag med Molly. Det fanns väldigt mycket roligt att titta på. Man blev nästan galen av allt fint som man hittade. Jag köpte i alla fall den här blommiga tröjan. Enkel och fin! Jag såg också en tjej med ett par sjukt snygga skor. Svarta lack kängor med hög kilklack och snörning! Som sagt, sjukt snygga! Dock inte från vintage mässan, utan från Wedins. Så Wedins here I come. Jag måste kolla in de där skorna mer.

Nu lyssnar jag på musik och packar, packar och packar. Packar ner hela mitt rum. Och det går ju i den tackt det går. Har i alla fall bra musik att lyssna på, så det blir ju lite lättare. Nu måste jag fortsätta packa. Ha det bra!

bye

sunset



Sitter och tittar på film med Molly just nu. Vi har hyrt superbad och the land of women. Superbad var en rätt schysst film, lite hysteriskt kanske. Michael Cera är med i den filmen! Ah, vad har är cool! Grejen är att han är världens geek men jag tycker att han har så himla skön personlighet. Mollys och min favorit skådis just nu! Vi har en riktigt mysig filmkväll helt enkelt och den är inte slut än. Fredag!

bye

fall







Man ser verkligen att det börjar bli höst nu. Löven får andra färger och de faller ner från träden. Hösten är mysig på ett sätt men annars är den väldigt mörk, regning och kall. Men jag älskar höstens mode! Lager på lager, stora halsdukar, kängor, sköna färger och mönster. Ja, där har vi lite vad jag gillar om hösten just nu.

Igår var jag med Molly. Vi tog lite foton vid tårtan i solnedgången. Fick några schyssta foton men jag gillar den här väldigt mycket. Molly och jag precis i solnedgången med en liten del av Stockholm i bakgrunden.

Nu sitter jag och tittar på top model. De är i Rom! Dit skulle jag verkligen villja åka någon gång! Det verkar vara en riktigt vacker stad. Imorgon ska jag träffa Molly och gå på vintage mässan i Stockholm. Roligt ska det bli!
Ha det bra!

 Har på mig: mammas randiga tröja, cardigan från Monki 300kr, cheapmonday jeans och kängor från dinsko 449 kr.

bye


new



Beige/brun cardigan från Monki



Strumpbyxor från Indiska och kängor från dinsko.

bye

here I am



Ja, here I am. Med en aning ruffsigt hår och med tårtan bakom mig. Idag blev det fik och plugg med Catja. Och lite provning av skor. Men nu är det bestämt. Jag behåller kängorna, för jag älskar dom! Det är ett par shyssta höst skor till alla lägen.

Kavaj från H&M och mammas virkade tröja.

bye

jump





Vad tycks om skorna? Har tagit hem de för att prova och se hur de känns. 37:or eller 38:or, ja det är frågan det.
 
Nu blir det träning!

bye

believe it










Lördag idag! Träffade Catja idag. Vi kände för att fota lite så vi gick ut på tårtan (bryggan, men den kallas tårtan) och fick några schyssta bilder. Drog ner på stan senare. Hittade en del saker faktiskt och jag är mycket nöjd med mina köp. Det blev en cardigan, gula strumpbyxor och en lång t-shirt. Får fixa lite bilder på kläderna så snart som möjligt!En lyckad shopping runda för min del blev det i alla fall. Provade ett par riktigt snygga skor på din sko också, som jag funderar på nu. Ett par svarta kängor. I like! Nu blir det hem till syrran och titta film och prata hela natten. Ha en skön kväll!

Har på mig: mammas virkade tröja, cheapmonday jeans, strumpor från MQ och converse.

bye


with you



Vet inte riktigt vad jag ler åt faktiskt, who knows liksom. Det var säkert åt Catjas och våra riktigt roliga skämt (not). Det var inte åt engelskan jag pluggade på i alla fall (som man har prov i nästa vecka också). Just nu försöker jag hålla lillebrorsans humör uppe samtidigt som jag skriver. Funkar ganska bra. Efter skolan tog jag tåget upp till staden med Catja och KB. Sedan hem med C. Det blev ännu mer riktigt roliga skämt, mat, kladdkaka och plugg. My day! Äntligen fredag, säger jag bara! Nu blir det soffan och en film på 1:an, vet inte riktigt vad det är för film. Ha en skön kväll!

Mammas sjal och tröja är på och pärlörhängen från Thailand.

bye

nice men marry dancers



Den här tavlan är riktigt schysst. Lite anourlunda på något sätt. Den står hemma hos syrran på bordet och jag fick lov att ta ett kort på den för den är ju så cool!

Har tittat på top model nu där det tog riktigt snygga bilder. Roligt tema var det också, musik!
Ha en skön kväll!

bye

dancing oglala lakota





Drog på mig mammas t-shirt i dag. Hittade den här indian t-shirten bland en massa andra kläder som låg i den jätte stora gammla byrån. Ett snyggt klädesplagg att ha på sig till jeansen bara och samtidigt väldigt bekvämt, måste jag säga. Kom hem från träning för ett tag sedan. Imorgon blir det upp till stan och fira syrran. Nu måste jag försöka kapa min lugg lite, i alla fall så att jag kan se något. Men det jobbiga är att det finns ingen i närheten som kan hjälpa mig så jag får försöka mig på det själv. Jag tror det kommer sluta med att jag inte har klippt någonting efter mycket velande, för  jag vågar inte klippa den själv! Men vi får se hur det går. Skolfoto är det imorgon också. Funderar på att ta på mig den rosa spets tröjan till ett par enkla jeans. Sov gott!

T-shirt hittad i mammas byrå.

bye



C & KB









Åvanför här har ni den svarta kavajen med volanger och den rosa spets tröjan som jag fyndade på steet markanaden, i helgen. Fina grejer för ett riktigt bra pris! Efter skolan idag så blev det stan med Catja och KB. Drog i mig en stor chai latte idag medans vi satt och pratade (skrattade mest). Köpte sedan present till syrran som fyller år snart. Jag köpte också det här söta oranga strumporna. Hittade de söta socksen på MQ och det passar perfekt till mina svarta skor som jag fyndat för 49 spänn på din sko för ett tag sedan. Ha det bra!

Kavaj och spets tröja second hand, linne från monki, skärp från Thailand, cheapmonday jeans, skor från din sko och och strumpor från MQ.

bye

p.s



Lördag idag, eller snart söndag kanske man kan säga. Igår träffade jag Molly och vi gick en liten stund till Sickla efter att Molly slutat skolan och kollade slut rean på Accessrize. Träffade syrran där också. Senare hyrde vi film, det blev P.s I love  you och I could never be your woman. Så igår blev det en filmkväll hos Molly med både sorlig och rolig film. P.s I love you var väldigt bra och sorlig den rekomenderar jag verkiligen, den andra filmen var ganska rolig. Idag åkte jag och Molly till street markanden. Fyndade lite second hand kläder. En topp med spets och en kavaj med volanger på. Vet inte hur snyggt det låter nu. Men jag får lägga upp bilder på det imorgon. Nu ligger jag och Molly och tittar på I know who killed me med Lindsay Lohan. En väldigt konstig film. Sov gott! 

Har på mig: mammas sjal, kavaj från hm, cheapmonday jeans och converse.

bye

leather



Jaha, nu när jag äntligen hittat en schysst skinnjacka så börjar det ju såklart bli för kallt ute för en tunn sådan. Snygg är den och jag hittade den på asos.com. Men det får bli en varm kappa till vintern istället. Imorgon ska jag upp och träffa Molly. Vi ska tydligen baka bröd för att Molly har något hemkunskapsprov som hon måste öva inför. Vi får se hur bakandet går.  Ha det bra!

bye

another day







Onsdag idag. Skola imorgon men sen är vi lediga på fredag. Riktigt skönt! Just nu sitter jag och lyssnar på the voice och kollar lite bloggar. Måste bli ännu mer pluggande ikväll men sen ska jag slappa framför tv:n!  Man behöver ju faktiskt inte plugga hela tiden. Idol ikväll, men jag vet inte vad jag tycker om det programmet faktiskt. Kul när det äntligen hittar någon riktigt bra. Men annars tycker jag att det nedlåtande skit! Måste jag säga, och nu har jag gjort det. Så det får bli top model istället. Ha en skön kväll!

Har på mig: geek glasögon från urban outfitters, mammas randiga tröja, kavaj från hm, cheapmonday jeans och converse.

bye

simple



Kom nyss hem från träningen. Så nu blir det mat, dusch och plugg! Jag var ju på stan i söndags och sen så träffade jag syrran. Fick den här fina väskan av Sandra (syrran). Den är väldigt enkel och passar till allt. Tack syrran! Jag hittade också den här svarta kjolen som är också väldigt enkel och passar till allt! Hittade den i halvapriset hörnan på beyond retro. Ett kap alltså! 

Kjol från beyond retro, väska från accessorize och t-shirten med uggletryck har jag köpt i Thailand.

bye

I like



Jag älskar de här snygga pjucksen! Såg de på Stevemadden.com. Riktigt snyggt med knäppningen och den höga klacken. I like!

Just nu går jag faktiskt omkring i ett par skridskor (hur konstigt det än låter). Första träningen imorgon för säsongen så jag måste gå in dom lite. Jag kanske säga säga att jag tränar konståkning om ni tycker att det är konstigt att jag änns nämner skridskor.

good nigth

sunday







Söndag idag. Ska dra ner på stan nu en sväng o kolla lite. Ska också ta det lungt och umgås med syrran lite senare. Ha en skön dag!

Har på mig: mammas svarta tröja, cheapmonday jeans, geek glasögon från urban outfitters, gammelmormors halsband och converse.

bye

saturday





Det blev ingen filmkväll med Molly idag för nu börjar hon bli lite sjuk. Tråkigt är det, eftersom jag sett fram emot att äntligen få träffa henne nu när jag ändå börjar bli frisk igen. Men hoppas hon piggnar till sig snart igen! Så idag gick jag en sväng till sickla och kolla runt lite i affärerna. Gick och träffa syrran också som jobbar inne på Accsesorize. Inhandlade inget idag, men man blir ju väldigt sugen på alla nya höst kläder och skor som är i butikerna just nu! Kom ganska nyss hem från en middag. Med en lillebror som som käkat glass med händerna. Det blev ganska kladdigt där han satt kan man ju lungt säga.

Idag var mössan på från hm, mammas sjal, ring från topshop, clutch från Thailand, tjocktröja från sisters, kavaj från hm, cheapmonday jensen och converse.

bye

one day





Ännu en dag har gått och helgen är äntligen här. Drog på mig kjolen idag. Och det blev volanger. Nu sitter jag här och är lite trött. Men imorgon blir det Molly Molly Molly!  Såg faktisk nu att jag kanske måste ta och kapa luggen lite. Haha, jag ser ju nästan ingenting. 

Har på mig: mammas sjal, geek glasögon från urban outfitters, kavaj från hm och så volangkjolen från veromoda
.

bye

for real



Yes, där är jag med det lockiga håret. Mitt smile är också med. Det är faktiskt med rätt ofta måste jag säga. Enligt andra så är jag för det mesta en glad person. Nu är jag väldigt trött, för idag har det varit en lång dag. Men jag mår genast mycket bättre med tanke på att jag börjar inte för än 12:30 imorgon och att helgen är här. Det blir filmhyrning, kladdkaka med glass (Mollys och min favorit). Med the friend.  Molly, nu saknar jag dig! Vi ses snart.

Mammas randiga tröja är på och cheapmonday jeansen.

bye

converse



Converse är det jag går omkring i nu. Och det har jag gjort sen i våras. Jag använder låga, höga, vita och blåa. Sköna att bara dra på sig och de passar ju nästan till vad som helst. Converse!

like this



Har på mig: mammas randiga tröja, ring från topshop och geek glasögon från urban outfitters.

bye

shoooes



Jag satt och tittade på skor på asos.com. Så såg jag de här skorna. De är ju faktisk så fula så att det blir snygga. De ser ju så sjukt varma o sköna ut till vintern. Så nu funderar jag faktiskt på ett par, fast i beige färg.

bye 

Patrik 1,5



Skulle ha gått på premiären av Patrik 1,5 igår med Molly. Tråkigt nog så blev det inte så. För jag har varit hemma med feber och förkylning nu i två dagar. Aja, thats life. Finns inte så mycket att göra åt saken mer än att vila. Pratade med Molly idag och den var tydligen riktigt rolig. Värd att se! Den handlar om ett gay par som vill adoptera. Och efter mycket om och men så ska de äntligen få en Patrik 1,5 år...tror de. Men det blir istället en Patrik 15 år med kriminell bakrund. Den verkar riktigt rolig. Längtar tills jag kan gå och se den filmen!

bye

agyness deyn



Har precis bläddrat igenom den australensiska vogue. Hittade den är bilden på Agyness Deyn. Hon har så snygg stil! Hon är så cool liksom. Riktigt snygg är hon också. Titta bara på hennes kläder. Blåa kavajen med den blommiga skjortan under, de uppkavlade jeansen med rosa strumpor som syns snyggt till de vita pjucksen och den lilla svarta baskern är också på. Det ser så avslappnat ut på något sätt men med stil på det hela. Man blir sååå inspirerad. Sjukt snyggt!

just me





I helgen var det shopping som gällde med Molly och Catja. Det blev en hel dag på stan. Jag gick desperat och letade efter en tjocktröja.Ville ha någonting som gick upp över halsen eftersom jag började känna mig lite förkyld och ont i halsen. Tillslut hittade jag den här mysiga i grå färg på Veromoda, perfekt nu till hösten. Köpte också de här geek glasögonen tillsammans med Molly. De är riktigt snygga tycker jag. Det blev också en ring från topshop . En stor rund sak som är jätte fin!

Som sagt: grå tjocktröja från Veromoda, geek glasögon från Urban outfitters och ring från Topshop.

bye

high heel



Det här snygga pjucksen är från forever21. Jag tycker väldigt mycket om de små volangerna (eller vad man kallar det) på de här höga heelsen. Väldigt snyggt till ett par strumpbyxor i någon lite hysterisk färg, eller till knästrumporna.

RSS 2.0