skavius gåus o fikus?

Snygga pjucks=miina!




skor från dinsko


tröja från weekday

Ja, lite vårnytt i garderoben, me like! Dör för alla snygga vårkläder som finns i butikerna! Vill ha vår o sommar nu! Idag har varit en väldigt skön dag. Lite halvtråkigt att plugga matte på sportlovet i och för sig (aaas tråkigt rent ut sagt!). Men annars har det varit en jätte härlig dag med sara o elina på stan o fika på e-house. Då vi försökte oss på o snacka latin (''latin'') och jag o elina körde en direkt översättning på:ska vi gå o fika? som blev: skavius gåus o fikus? Haha ja, smakprov på vår väldigt roliga humor! Imorgon ska jag klippa av mig håret, fika ännu mer med sara o elina, träna sedan hem till sandra med hela gänget på kvällen! Hade tänkt ställa klockan inatt o kolla damernas final i konståkning klockan 2, så lär väl få gå o lägga mig nu, för dygna är inte ritktigt min grej...


jag o sara (+elina som tar kortet) på e-house


gött gött i gött gött

Ha det!



stjärnor på is

Tjenixen! Natalie här igen! Nu var det väldigt länge sedan. Jag hade tänkt att jag skulle börja uppdatera lite på den här bloggen igen. Finns många minnen på den här bloggen, och jag är sugen på att fortsätta dela med mig!

I fredags var det Michael Jackson show on ice! Den årliga showen med konståkningen. Den blev väldigt lyckad och det var sjuuuukt kul! Helt galet! Tack alla! Och tack till min störtsköna ''fanclubb'' (klasskompisarna), som blottade magarna med mitt namn på, mitt på läktaren, bara för min skull! Kram på er!


billie jean


beat it


rock'n roll
-jag kör på ett gitarrsolo


black or white


thriller








say whaat?



På återseende, ha det gött!


RSS 2.0